Magyar English Română
 

Szakszerűen, gyorsan, hosszú távra megfelelőt!

Burkolat típusok és alkalmazási területeik

V. Élelmiszeripar - húsüzemek, vágóhidak, hűtőházak, tejüzemek, borászatok, gyümölcs feldolgozók - bevonati és burkolati  rendszerei 

Burkolataink megfelelnek a  padlóbevonatok tervezésére és kivitelezésére vonatkozó szabványoknak illetve a vele szemben támasztott műszaki és esztétikai követelményeknek

Ezen az alkalmazási területen a vastag burkolati rendszerek dominálnak melyek 6-10 mm közötti rétegvastagságban kerülnek felhordásra.

Általános alkalmazási paraméterek:

  • Fogadó felület lehet régi vagy friss beton valamint meglévő jól tapadó átvonandó burkolat.
  • Nagy teherbíró ( pontszerűen is) képességgel bíró, kiváló burkolati rendszer.
  • Gőzborotvás, illetve forró vizes technológiákhoz  megfelelő bevonat. 
  • Az általunk beépített anyagok ellenállnak szerves és agresszív vegyületeknek.
  • Adott feladatra ajánlott anyagaink rendelkeznek megfelelő élelmiszeripari minősítéssel.
  • Bedolgozható betonozási technológiával kézi, vagy simítógépes felületei eldolgozással.

Megjelenése lehet:

  • Fényes, selyemfényű vagy matt.
    Sima- önterülő, struktúr (narancsos, de nem csúszásmentes)  vagy csúszásmentes