Magyar English Română
 

Szakszerűen, gyorsan, hosszú távra megfelelőt!

Bemutatkozás - Garanciák, utógondozás

Az általunk kivitelezett műgyanta padlók életútjuk során, használat közben akármilyen körültekintően végeztük a munkánkat,  meghibásodhatnak.

Ezek lehetnek garanciális kötelezettségbe tartozó javítandó, vagy egyéb okból keletkező hibák.
A garanciális kötelezettség vállalása részünkről mindig a partnerrel egy közös megállapodás után jön létre, melyben a törvényi előírások mellett még meghatározásra kerülnek akár egyedi megrendelői elvárások és néhány kiemelendő hiba forrás, amit nem lehet előre tudni hogy bekövetkezik-e, de azt igen, hogy ezeknek a hatásoknak a műgyanta padló nem áll ellen. Ilyenek például az épület mozgásából eredő, a beton alapfelületen keletkező repedések, melyek továbbterjednek a műgyanta felületen, vagy régi csarnokok padlója, ami nagyméretű beton táblákból áll, nem tudni ezek  milyen stabilak, az elkészített műgyanta burkolat a táblák mozgása végett megrepedhet.

Összegezve  célunk az, hogy partnereink megfelelően elégedettek legyenek az általunk kivitelezett padlóval, rendeltetésének megfelelően használni is tudják. A hibákat amennyiben garanciális akkor térítés mentesen,  ha nem, térítés ellenében de kijavítjuk.

Mindenkor törekszünk a gyors és szakszerű munkavégzésre.